Intronisatie 2018

Op maandag 17 september 2018 introniseerde de vzw Keurbroederschap De Witte Ranke, deze maand exact 35 jaar jong, twee nieuwe leden.

Christophe Dhaene (49) uit Watou is CEO van e-BO-entreprises in Ieper. e-BO staat voor E-Business-Opportunities en biedt full service oplossingen voor bedrijven en openbare instellingen. Het bedrijf staat voor innovatieve economie en geeft werk aan hoger opgeleiden, vooral ingenieurs, op vandaag een 75-tal. Christophe is ook voorzitter van de Belgian Offshore Cluster of in het kort gezegd de BOC. Offshore bundelt alle activiteiten die plaatsvinden op enige afstand van de kust, zoals het winnen van oliegas, maar ook vooral windenergie en aquacultuur. Bovendien is Christophe sinds 2014 regiovoorzitter van VOKA, het Vlaams verbond van Ondernemingen. Meter Sabien Lahaye-Battheu stelde zijn kandidatuur voor.

Peter Wim Chielens introniseerde Mieke Vanwalleghem. Zij is actief in ‘t Graafschap in Watou, zowel een tuinbedrijf als een hertenfokkerij als een bed & breakfast. Mieke engageert zich bovendien in de toneelvereniging Watou Westhoek en is een gepassioneerd mountainbiker.

Met Mieke en Christophe erbij telt de vzw De Witte Ranke momenteel 59 leden die zich inzetten voor de belangen van cultuur, toerisme en gastronomie in Poperinge en bij uitbreiding de Westhoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s