Intronisatie 2017

Op maandag 25 september vond het intronisatiefeest van De Witte Ranke plaats. Na de Groet aan het Beeld (bij het hopmuseum) was er een academische zitting in CC Ghybe. Werner Deraeve, lid van De Witte Ranke, belichtte er zijn job als scout van RSC Anderlecht. Op het einde van de zitting werden drie nieuwe leden geïntroniseerd. Martine D’hondt, dochter van een hopboer, is verpleegkundige, was jaren actief bij het ziekenvervoer en 112 en is sinds 2010 ook actief als ontwikkelingshelper in Afrika. Ze staat chirurgen bij tijdens (oog)operaties in o.a. Burundi, Ethiopië, Congo enz. Zij werd geïntroniseerd door meter Marleen Baelde.

Luc Page, geïntroniseerd door Bart Decuyper, is bedrijfsleider van het gelijknamige bedrijf in Poperinge, dat printplaten assembleert (150 werknemers). Tegelijk runt Luc een detailhandel computers.

Yves Van Bruwaene, met peter Bernard Masselus, is vooral gekend als kinesist en door zijn grote engagement voor carnaval Poperinge, de brandweer Poperinge, KFC Poperinge (waarvan hij enkele jaren voorzitter was) enz.

 

Na de academische zitting was er een gastronomische lunch in restaurant Palace.

 

De Witte Ranke bestaat actueel uit 58 leden met als raad van bestuur: baljuw Bart Wemaere, ondervoorzitter Ghislain Kuyle, griffier Bertrand Pouseele, penningmeester Geert Pyck, Sabien Lahaye-Battheu en Dina Vroman-Desmet.

fullsizeoutput_1ed46.jpegDSC00271.JPGfullsizeoutput_1ebcb.jpegfullsizeoutput_1ebe3.jpegfullsizeoutput_1ec3d.jpegfullsizeoutput_1ec3e.jpegfullsizeoutput_1ec7f.jpegfullsizeoutput_1ec8a.jpegfullsizeoutput_1ec8f.jpegfullsizeoutput_1ec60.jpegfullsizeoutput_1ec63.jpegfullsizeoutput_1ec75.jpegfullsizeoutput_1ece3.jpegfullsizeoutput_1ed5a.jpegfullsizeoutput_1ed33.jpegfullsizeoutput_1ec33.jpegfullsizeoutput_1ebf2.jpegfullsizeoutput_1ebea.jpegDSC00233.JPGfullsizeoutput_1ed43.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s